Здравейте колеги, писах в една тема за халогените наскоро, но така и не получих отговор. Порових и с търсачката, но пак без успех, та ако може някой да помогне, че искам и там да слагам диодни крушки.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как се свалят халогените ????
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщениеСваляш декоративната масчица която е около халогена,мисля че е на пластинки и излиза с издърпване,и от там вече ти се виждат болчетата които държат халогена.
Comment
-
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеКолега ам да попитам и аз нещо?Аз съм свалял тази решетка.Там има болчета за шестограм обаче при мене те са раждясали и като пробввах да ги развия те зеха да се ронят и се заоблиха.Ако ги срежа има ли после начин да надяна нови?Не ми е ясно в какво се завиват тез болчета.
П.п. - Поне при мен е така!_____________________
Alfa Romeo 146 1.9 JTD - EX
Comment
-
ае колега, земаш един винтоверт (акумулаторна бормашина) със свредло колкото главата на винта и разпробиваш; като премахнеш главата (на винта) халогена ше 'излезе' напред; после развиваш (примерно с клещи) самия винт (който вече е шпилка) и само си намираш нови за последващия монтаж....с глави по твое желание...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеае колега, земаш един винтоверт (акумулаторна бормашина) със свредло колкото главата на винта и разпробиваш; като премахнеш главата (на винта) халогена ше 'излезе' напред; после развиваш (примерно с клещи) самия винт (който вече е шпилка) и само си намираш нови за последващия монтаж....с глави по твое желание...
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеае колега, земаш един винтоверт (акумулаторна бормашина) със свредло колкото главата на винта и разпробиваш; като премахнеш главата (на винта) халогена ше 'излезе' напред; после развиваш (примерно с клещи) самия винт (който вече е шпилка) и само си намираш нови за последващия монтаж....с глави по твое желание...
Comment
Comment